Skip to Content

Basis trainingen documentherkenning in Sudan en Turkije,Griekenland en Bulgarije

De afgelopen maanden heeft AVDSolutions verschillende bezoeken gebracht aan IOM Sudan (1x) en aan het project Joint cooperation among Turkye, Greece and Bulgaria (3x).

De deelnemers waren werkzaam voor de lokale politie en immigratiediensten en hadden weinig tot geen ervaring in ID documentherkenning. De komende maanden worden de deelnemers nogmaals uitgenodigd voor een gevorderde training. Een gedeelte van de training is reeds door lokale experts uitgevoerd, welke momenteel getraind worden deze trainingen in de toekomst zelfstandig te kunnen verrichten.

2018 IOM en ICMPD projecten

Ook in 2018 zal AVDSolutions werkzaam zijn voor het project in Armenië voor ICMPD, en voor het project in Turkijë en Sudan namens IOM. We zullen u later berichten over de exacte werkzaamheden en resultaten.

AVDSolutions zal de pre-conferentie seminar van Reconnaissance HSP Warschau verzorgen

Op 19 Februari 2018 zal AVDSolutions de pre-conferentie seminar van Reconnaissance HSP Warschau. Het onderwerp is Look a Like Fraude, Morphing en profiling. U komt toch ook naar deze seminar?!

Pre Conference Seminar Look a like fraud Reconnaissance HSP Warsaw

AVDSolutions aanwezig op ICMPD Border Management Symposium 2018, Brussel

Vandaag, 12 januari 2018, heeft AVDSolutions de conferentie ICMPD Border Management 2018 in Brussel. Tijdens deze dag staat de wijze en vorm van het passeren van de Europese grenzen voor de komende 15 jaar centraal.

AVDSolutions ICMPD

AVDSolutions verzorgt wederom training in Sudan

AVDSolutions heeft wederom een training verzorgt, nu op het gebied van controle apparatuur. Daarnaast heeft Dexeq samen met Regula de controle apparatuur geleverd.

AVDSolutions verzorgt trainingen voor IOM Khartoem Sudan

In februari, maart en april 2017 zal AVDSolutions een drietal trainingen verzorgen voor de Sudanese Immigratiedienst. De training zal met name worden verzorgt voor de grensbewakers werkzaam op de luchthaven van Khartoem. De training zal heeft als doel de basis echtheidskenmerken van Identiteitsdocumenten te kunnen authenticeren. Daarnaast zal er op profiling en imposter detection worden getraind.

https://sudan.iom.int/news/iom-completes-basic-level-document-security-training-khartoum-international-airport-immigration

https://sudan.iom.int/news/iom-completes-its-seventh-basic-level-document-security-training-sudanese-immigration-officers

AVDSolutions in verschillende rollen actief in IOM project Turkije

Sinds juni 2016 is AVDSolutions betrokken bij het project “Regional Cooperation on Border Management among Turkey, Bulgaria and Greece’. Dit project wordt gefinancierd door de Europese Unie en richt zich op het verbeteren van de samenwerking tussen de verschillende landen. AVDSolutions brengt de stakeholders via trainingen op het gebied van Border Management en Identiteitsfraude de stakeholders dichter.

http://www.bmdergi.org/en/regional-cooperation-on-border-management-among-turkey-bulgaria-and-greece-phase-1-project-is-successfully-continuing/

Vanaf Mei 2017 zal AVDSolutions zich ook als Subject Matter Expert inzitten voor het inrichten van Grensmanagement gerelateerde vraagstukken voor de nieuwe terminal van Ataturk Airport Istanbul. De taken zullen onder andere gericht zijn op het aanschaffen van apparatuur, verzorgen van trainingen, oprichten van een expertgroep, inrichten van een expertisecentrum, maar zal ook procesmatig advies op het gebied van grensbewaking behelsen.

http://www.futuretravelexperience.com/2016/12/istanbul-new-airport-still-on-target-for-world-domination/

AVDSolutions als adviseur en trainer actief voor ICMPD Armenië

Vanaf mei 2016 is AVDSolutions een adviserende- en opleidingsrol actief in het EU gefinancierde project “Support to Migration and Border Management in Armenia” (MIBMA). Het project richt zich op het inrichten en uitvoeren van het beleid en operationele werkzaamheden gerelateerd aan Migratie en Grensmanagement volgens Europese richtlijnen en standaarden, om zodoende de veiligheid, de handel en ondersteuning van de mogelijk visa legalisatie tussen Europese landen en Armenië te bewerkstelligen.

https://www.mibma.eu/en/news/57-border-troops-new-recruits-were-trained-on-id-document-authentication-and-profiling

AVDSolutions organiseert workshop Reconnaissance HSP Singapore, 4 december 2016

Kom ook naar onze workshop in Singapore. Meer informatie vindt u op;

https://www.reconnaissance.net/hsp-asia/programme/
 
schermafbeelding-2016-11-29-om-09-27-28

AVDSolutions ook in 2016 aanwezig op verschillende conferenties

Ook in 2016 zal AVDSolutions op verschillende beurzen en conferences aanwezig zijn. Zo zal AVDSolutions als spreker aanwezig zijn op HSP Reconnaissance Bucharest, 14-16 maart 2016, en op SDW2016, welke van 10 tot 12 mei in Londen zal worden gehouden. Op beide conferenties zal ALex van Duuren spreken over de toekomst van automatische grensbewaking.

https://www.reconnaissance.net/hsp-europe/
 
http://www.sdw2016.com/
 
Tijdens de High Security Printing Conference van Reconnaissance in Singapore zal AVDSolutions een workshop verzorgen over de huidige ontwikkeling op het gebied van falsificaten, en de toekomst van Elektronische reisdocumenten.
 
https://www.reconnaissance.net/hsp-asia